Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2012 01:32 - ВОЕНЕН ПРЕВРАТ В САЩ
Автор: conspiracii Категория: Новини   
Прочетен: 3869 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 23.04.2012 22:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Местните, държавните и федералните агенции на полицията в Мексико са били предупредени да се подготвят за масови безредици в пограничните провинции и градове, както и в южните крайбрежни райони: властите в някои държави на Централна и Южна Америка са получили подобни предупреждения

- границите на САЩ ще бъдат затворени поради значимо политическо и военно събитие.

В този случай гражданите на Мексико, пребиваващи в САЩ няама да бъдат допускани да се върнат обратно в Мексико, само граждани на САЩ с валидни паспорти ще бъдат допускани обратно в страната. Това няма да важи за тези със Зелени карти и визи. Граждани с дипломатически статут ще бъдат допускани, с изключение на дипломати от Китай, Пакистан, Иран и Венецуела.
Всички пътища ще бъдат затворени - преминаването, за тези, които се допускат, ще става пеш. Няма да се допускат кораби и самолети от Мексико.

- Вече са направени точни карти на широката мрежа от подземни бази на рептилите, мантисите и сивите - лоцирани са 68 бази почти във всички щати на Мексико, както и в Белиз, Салвадор, Гватемала, Хондурас, Панама и Колумбия.  Система от подземни тунели свързва Чили, Бразилия, Венецуела, Аржентина, а на островите Аруба и Тобаго съществуват съоръжения за клониране. Всички бази ще бъдат подложени на масова атака с цел да бъдат унищожени в рамките на 12 часа.

Полицията и армията са предупредени да очакват масови безредици, когато колабира американския долар, тъй като мексиканското песо е обвързано с долара. Очаква се да отнеме около 1-2 седмици, преди да бъде установена нова финансова система. Затварянето на границите се очква да продължи неповече от 72 часа.
(Моя бел. - в коментарите ББШ предупреждава, че е допустимо Белите шапки да са били компрометирани на някой етап от подготовката - това ще проличи от две неща - ако Обама и Хилари не бъдат арестувани,а се обяавят за съучастници и ако военното положение продължи повече от 72 часа)

Относно страните, където са иткрити подземни бази, се предупреждава за трусове с магнитут 7 до 9.2 по Рихтер. В съседство с базите е възможна пълна разруха, а островите Аруба и Тобаго може дори да потънат. В случай на такава катастрофа, са възможни цунами вълни, които да засегнат бреговете на Центрлна и Южна Америка. Плеадинците ще направят всичко възможно да евакуират хората от островите преди военните действия, но в случай, че рептилите предприемат самоунищожение или стартират спасителни кораби, жертвите ще бъдат неизбежни.

На населението ще бъде дадено 24 часа предварително известие, преди да бъдат затворени границите, за да могат гражданите на САЩ бързо да се завърнат в страната, а също и на местната власт да се подготви - според вътрешната информация, дадена от небезизвестния ДРЕЙК - в последствие потвърдена от Братството на Бялата Роба.

Резюме на обстойното интервю на ДРЕЙК с Кери Касиди от Проект Камелот може д се прочете на този форум          
lucecita.blog.bg/novini/2012/04/14/aktualno-interviu-s-drake-za-predstoiashtite-masovi-aresti-v.939919
Да благодарим на    lucecita      за труда и приноса!


Няма да има предупреждение за датата на разрушаване на базите. Все пак на съществата в тях беше дадено време да напуснат или да се предадат. Някои приеха предложението, но много - не са.


Очаква се военна помощ от страна на плеадинците. Кораби на арктурците и Андромеда ще окажат помощ за евакуиране на цивилните в опасност, но не бива да се очаква да се справят с милиони. Неизбежно е да има много загинали, но от друга страна базите са глобална заплаха.

Онези, които са избрани да бъдат релоцирани на планетата Хоуп (Надежда) ще бъдат поети седмица преди атаката, но трябва да се знае, че те няма да бъдат "отвлечени", а ще имат право на избор.

Въпреки че Плеадинците ще се постараят да унищожат базите бързо и чисто, очаква се много от тях да са заредени с ядрени бомби или пък обитателите им (рептили, мантиси и сиви) да ги унищожат преди да пристигнат Плеадинците. Очакват се въздушни битки в по-ниската атмосфера, както и в орбита. Има вероятност и от битки на повърхността на земята, като е възможно рептилите (драконите) да вземат човешки заложници. Андромединците ще поемат преговорите, а военни части от Процион - наземните военни действия.

Възможно е все още да има някой укриващ се кораб на Лахер, с който ще се заеме корабът-майка на Афрейн в орбита около Земята, като с това ще бъдат затворени и уормхоловете във времето, създадени от Лахар.

100000дна китайска войска на южната граница на САЩ е мобилизирана в очакване на тези събития, за да се придвижи на американска земя по искане на Президента Обама и Държавния Секретар Хилари Клинтън. Белите Шапки ще се постараят да арестуват последните, преди да са направили такова искане.

Не е ясна още позицияата на Якуза в тази ситуация, но те са наблюдавани отблизо от Белите Дракони под командването на Чойдон Дайкаку.

Няма определна дата и време за тези събития. Те могат да се случат по всяко време - между утре и началото на лятото, но ще се развият много бързо, щом веднъж започнат. Във всеки случай не по-късно от Националния Конгрес на Демократите в Северна Калифорния (Моя бел. - 3 Септември 2012).
По времето на този конгрес е планирана мащабна "фолс флаг" (фалшива) операция, която обаче няма да се състои, в случай, че арестите на Кабала бъдат извършени и Д-р Рон Пол бъде назначен за междинен президент - докато се организират нови избори.

 

by Former White Hat - по постинг на  Бившата Бяла Шапка

 





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - пиете,
25.04.2012 16:13
ли си редовно хапчетата, защото сте опасен.
цитирай
2. conspiracii - ли си редовно хапчетата, защото сте ...
26.04.2012 01:11
анонимен написа:
ли си редовно хапчетата, защото сте опасен.

Aнонимен, изобщо не пия никакви хапчета, благодаря за вашата загриженост, но така или иначе коментара си би трябвало да отнесете към Former White Hat:
http://formerwhitehat.wordpress.com/2012/04/25/random-alien-brain-droppings/
....ако четете английски, разбира се
цитирай
3. bubolina111 - Е, вече е юли 2013
15.07.2013 21:06
какво е станало? Какво е останало? Май-май и чувството за хумор го няма - само болни фантазии.Хей така, и ще сме постелили килимчето за пристигането на ............
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: conspiracii
Категория: Други
Прочетен: 501250
Постинги: 87
Коментари: 232
Гласове: 208
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930