Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2012 19:23 - АЗИАТСКОТО ЗЛАТО И ДЕЛОТО НА КИЙНЪН СРЕЩУ ООН
Автор: conspiracii Категория: Новини   
Прочетен: 2813 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 01.05.2012 22:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Американският гражднин, живеещ в Бълагрия, Нийл Кийнън, повдига обвинение срещу ООН, Световния Икономически Форум, Office of International Treasury Control и италианското правителство, че са в заговор за кражба на 1.1 трилиона долара, които са били предназначени за хуманитарни цели (в доклад от 111 страници).

Обвинителят Нийл Кийнън твърди, че е бил упълномощен през 2009 да борави с финансови инструменти, вкл. 124 милиарда долара кеш, 19 милиарда японски йени в бондове и един американски "кенеди" бонд на стойност 1 милиард - от юридическо лице, наречено "Драгън Фемили" (Драконовото Семейство), което представлява група от няколко много богати тайни азиатски семейства.

Откакто съществува Драконовото семейство в продължение на векове е предоствяло на Федералния Резерв и на Американското правителство средства във вид на злато и сребро, срещу което е придобивало бондове и сертификати ... облигации на сиситемата на ФР.

Кийнън казва, че с натрупаните лихви тези средства сега са на стойност  над 1 трилион. Той твърди, че семейството му е гласувало доверие да регистрира и стартира различни частни програми с неопределена хуманитарна цел.

Конспирацията започва с арестуването на двамата японски граждани (Ямагучи и Уатанабе) на швейцарската граница и отнемането на бондовете на стойност 134.5 милиарда долара от страна на Италия през Юни 2009.

Ямагучи на практика се яаява предшественик на Кийнън в опитите да се легитимират средствата на Драконовото Семейство чрез частни фондове с хуманитарна цел.

В последствие Кийнън получава тези прерогативи, срещу което би трябвало да бъде възнаграден с 30% комисионна.

Месец по-късно историята продължава с въвличането на небезизвестния
Лео Загами
------------------
(моя бележка - можете да гледате неговото интервю на Приект Камелот или Авалон - най-общо: наследствен аристократ и илюминат, масон 33 степен, съпругата му е  наследствен член на Мюсюлманските Братя)
По-долу можете да гледате първата част от това безкрайно любопитно интервю, даващо многопосочна информация за средите на Масоните, Ватикана, Черния Папа, Опус Деи, Орденът на Йезуитите, Малтийските рицари, сатанизма във Ватикана, за папите викащи демони и т.н.
следват още две части - за съжаление само на английски...засега -
ако някой има време, желание и умения да превежда на добра воля от английски за идеята ...моля да ми пише, за да обединим усилия:) или да се свърже с Проект Авалон projectavalon.net/lang/bg/flag.html
------------------

По-нататък след много заплетени истории, въвличащи известни и неисвестни световни играчи (като Ватикана, Банката на Ватикана и финансовия съветник на Ватикана  , в обвинението се посочва, че на Кийнън са били  поверени милиарди долари на Драконовото Семейство.

В опитите си да изпълни поверената му задача, Кийнън влиза в контакт с Дал Боско, който се представя като финансов съветник на Лео Загами, а също и на Ватикана и на Масонската ложа на Монте карло П2. В резултат на дълги преговори, Кийнън бива убеден, че може да се довери на Дал Боско и му поверява бондовете "за да ги пази и управлява".

Дал Боско, обаче, се опитва да продаде бондовете на световния финансов пазар чрез подкупи и измами, твърди Кийнън.

Той също изтъква, че в хода на разкриването на тази конспирация, много високопоставени лица и служители се опитват да му предлагат подкупи от порядъка на 100 милиона, за да "освободи" финансовите инструменти тайно от Драконовото семейство, като позволи средствата да се пренасочат към т.н. "Независими програми на ООН".

В числото на обвиняемите по доклада на Кийнън са Генералният секретар на ООН Бан-Ки Мун, бившият министър председател на Италия Силвио Берлоскони, Джианфранко Бруно (оглавяващ световната банкова индустрия като шеф на Световния Икономически Форум), италианският посланик в ООН Чезаре Мариа Рагафини, Рей Дам (президент на Office of International Treasury Control - OITC) и Дейвид Сейл, председател на съвета на кабинета към OITC.

Кийнън апелира за връщане на откраднатите финансови инструменти, както и възстановяване на щети и разноски по многобройните обвинения в измама и нарушение на договора и на международното право.

Кийнън се представлява от следните адвокати:

William H. Mulligan Jr., with Bleakley, Platt & Schmidt of White Plains, N.Y

 

Информация по: http://the2012scenario.com/2011/12/courthouse-news-service-bizarre-claim-for-1-trillion-the-neil-keenan-lawsuit/

Заведеното дело може да се види на следния линк в ПДФ формат:

 

http://www.scribd.com/doc/73793248/11-Civ-8500-Keenan-Complaint

БЪЛГАРСКАТА ВРЪЗКА:
Това е накратко историята (която се разгърна в края на миналата година) на Нийл Кийнън, американец, който по някаква причина е избрал да пребивава в България. Известно е, че той има връзки с някои български среди:

"През февруари 2010 Кийнън събира свои приятели и бизнес партньори на рутинна среща-обяд във ВИП залта на 5 етаж в хотел Хилтън в Цюрих. Сред гостите са българите Васил Ганов, Огнян Маринов (бивш служител на разузнаването), Николай Райков, представящ се като канадски гражданин....."

www.novinite.com/view_news.php


А ето и линк към пълния транскрипт на интервюто на Лео Загами (част 1):
projectcamelot.org/lang/en/leo_zagami_interview_transcript_1_en.html






Гласувай:
3



1. анонимен - е те тоя ми требеше,
03.05.2012 20:31
бех го загубил съученик ми е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: conspiracii
Категория: Други
Прочетен: 499529
Постинги: 87
Коментари: 232
Гласове: 208
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031