Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2012 18:22 - БИЛДЕРБЕРГ 2012 - КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ 2013
Автор: conspiracii Категория: Новини   
Прочетен: 5196 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.06.2012 23:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
СРЕЩИТЕ НА ГРУПАТА БИЛДЕРБЕРГ СЕ ПРОВЕЖДАТ ПРИ ПЪЛНА СЕКРЕТНОСТ. Историята показва, че на тези форуми се разпределят конкретните задачи за следващата година. Списъкът на поканените ежегодно се мени (изключение правят някои постоянни присъствия, като Рокфелер и Кисинджър например, както и ръководството на "организацията"). Следователно по имената на присъстващите може да се съди за естеството на поставените задачи, сключените "сделки" и съответно за главните насоки на предстоящите световни събития...
И тъй, на тазгодишната среща засега са набелязани следните "особености":

-  Официалният списък на учстниците е неточен и непълен - ключови фигури са пропуснати, като например Мит Ромни и Бил Гейтс.

- Въпреки че офисът на Ромни официално отрича той да е бил в Шантили, най-малко четирима свидетели от 800-те протестиращи пред хотела потвърждават, че са го видели и разпознали вътре в хотела. Известно е, че преди да бъдат избрани, в срещата на Билдербърг са участвали Клинтън, Камерон и Тони Блеър и даже непотвърдено Обама. Означава ли това, че следващият президент на Америка е вече нарочен?
image

- Бил Гейтс? - разпознат от трима свидетели...
Още преди срещата се говореше, че на Билдерберг ще се обсъжда въвеждане на Интернет АйДи в ЕС. Пртедложението идва от Нийли Кроес - Neelie Kroes, EU commissioner for digital agenda (европейски комисар по дигиталната програма). Присъствието на Ерик Шмит (Гугъл) и Рийд Хофман (LinkedIn) навярно имат връзка с този въпрос.
Ако това стане, то ще е окончателната стъпка към "знака на Звяра" от Откровение. Предтекстът, разбира се, е съображения за сигурност. Странно! -  след като дигитализирането на личните и финансови данни ще създаде широка платформа за измами, кражба на идентичност, укриване и пране на средства и т.н. - само с натискане на няколко бутона...
image    Neelie Kroes

- като "международен" участник присъства Басма Кодмани - коя е Басма Кодмани?
Отговорът на този въпрос е и отговор на въпроса - какво за Бога става в Сирия?
Кодмани е била участник и през 2008, когато срещата пак беше в Шантили. Тя е член на Европейския Съвет за международни отношения - "дъщерна фирма" на Council on foreign relations (лоби малко по-нискостоящо от Билдерберг, но все още изключително могъщо). Почетен глава и на двете организации е Дейвид Рокфелер.
Басма Кодмани също е директор на Инициатива за Еарабска Реформа - организация, основана от Council on foreign relations през 2004 с цел да задвижи процеса на демократични реформи в арабския регион. За отбелязване, Басма Кодмани е и един от основателите (през 2005) и понастоящем член на изпълнителния комитет на Сирийския Национален Съвет. Ето откъде тръгва сирийската опозиция..
По думите на Тарпли - считан за експерт по въпросите на Билдерберг в Нета - "Басма е агент на НАТО, дестабилизатор от класа, царица на цветните революции. Присъствието й на срещата на Билдербърг е заплашителен факт за Сирия..."
Друг учстник в срещата и член на борда на CFR (Съвет за международни отношения), Фуад Ажами публично заяви, че Сирия е на прага да се превърне във втора Либия.
...военни контракти, договори за отбрана...отново сме в бизнеса - отваряйте шампанското...

image   Bassma Kodmani

Протестиращите на срещата на Билдербърг в Шантили 2012 г. са били около 800.
На срещата през 2011 са били само десетина.
"Забележителен растеж" на съзнанието на публиката, като се има предвид значимостта на събитието! Един представител на 10 Милиона - по данни на статистиката останалите 9 999 999 са гледали ....еди-кой-си-търси-таланти...
--------------------------------
линк:
www.rawstory.com/rs/2012/06/06/bilderberg-2012-mitt-romney-and-bill-gates-were-there/





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: conspiracii
Категория: Други
Прочетен: 500694
Постинги: 87
Коментари: 232
Гласове: 208
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930