Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2012 00:09 - ЗАЩО СТРЕЛЯТ В АМЕРИКА
Автор: conspiracii Категория: Новини   
Прочетен: 2169 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Масовите стрелби в Америка станаха част от ежедневните новини напоследък. Официалните медии представят версията, че те биват извършвани от "случайни" луди, които са се докопали до такива ИЗКЛЮЧИТЕЛНО скъпи оръжия и съоръжения.
Прякото съобщение е очевидно - "Вижте какво се случва, когато всякакви откачени могат да притежават оръжие".
И двете стрелби имаха, обаче, очевидци, които дадоха показния (но кой ли им вярва НА ТЯХ - водещите на Фокс Нюс със сигурност знаят по-добре от онези, кото са били там!). Оказва се, че са били извършени от няколко стрелци в добре организирани операции. Очевидци от Сикхския Храм ги описват като четирима бели мъже облечени в черно. И двете стрелби са съпроводени с обгазяване.
СЛУЧАЙНО по същото време в ООН се гласува договор за ПОВСЕМЕСТНА забрана на обикновените оръжия (Тhe UN global small arms Treaty), който ще стои над местните закони на отделните страни-членки и ще даде възможност на правителствата да конфискуват оръжията на населението. Ясно е, че САЩ има нужда от такива "инциденти", за да подготви почвата и веднага да се възползва от новите разпоредби на ООН. Защо на никое правителство не му е приятно населението да е равнопоставено на армията, няма нужда да се пояснява. Защо точно сега? - Въоръженото население на САЩ се явява вече една ненужна дупка в добре изплетената кошница на Новия Световен Ред.
Но, както се знае, винаги е добре да се привлекат повече спонсори и с един удар да се избият повечко зайци. В Аврора беше арестуван и предстои да бъде осъден на смърт синът на един потенциално много опасен човек - Робърт Холмс.
Р.Холмс е водещ учен от Американската Кредитна Агенция, който е трябвало да свидетелства след няколко седмици пред комисия на Сената, разследваща "най-големия банков скандал в историята". Холмс не само разкрива истинската причина за LIBOR скандала, но и разработва софтуер, с който проследява парите. Трилиони биват разкрити и локалоизирани в конкретни банкови сметки на елита. С една дума Холмс е имал ИМЕНА, сред които фигурират членове на Конгреса, Федералния Резерв, Уол Стрийт, високи позиции в ЕС и даже кандидат президенти и членове на британското кралско семейство.
Кой е заекът в храма на сикхите? В този именно храм случайно се оказва и бива убит бащата на режисьора и продуцента  Амардип Калека, който в момента работи със Стивън Гриър (за когото ще коментирам друг път). По думите на Гриър този филм ще бъде революция в разкриването на конспирацията с извънземните. Гриър обяви публично, че те притежават автентично тяло на хуманоидно същество, което са предоставили за изследване. Филмът се казва "Сириус" и предстои да излезе през декември тази година.
---------------------------------
линкове:
projectcamelotportal.com/kerrys-blog/1243-sikh-shooter-psyop.html

Кратко "спиритуално" отклонение:
Тъй като в България се знае малко за тази уникална религиозна група - Сикхите - едно сикхско парче ще каже повече за тях  от думите в уикипедия. Парчето е красиво, въпреки клипа. Има и текст, в случай, че на някого му се пее...(втория клип)

ONG NAMO, GURU DEV NAMO
е т.н. Ади Мантра:
Ong е "Безкрайната творческа енергия"
Namo значи "поклон, смирение"
Guru означава "учител"
Dev  "Божествен"
Или: "Прекланям се пред Безкрайния Творец, поклон пред Божествения Учител"







Гласувай:
9



1. zaw12929 - Очакваме!
08.08.2012 15:10
Очакваме!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: conspiracii
Категория: Други
Прочетен: 500892
Постинги: 87
Коментари: 232
Гласове: 208
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930