Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2014 20:28 - ИЗВЪНЗЕМНОТО ЧЕРНО МАСЛО (ПРОДЪЛЖЕНИЕ 1)
Автор: conspiracii Категория: Новини   
Прочетен: 2633 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 19.01.2014 03:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg




 “ЧЕРНИЯТ НЕФТ”  фигурира във филмите “Досиетата Хикс” (
X Files , Екс Файлове) и неотдавна в филма Прометей.

В това пространно интервю Дейвид Грифин казва, че според неговите проучвания за  черната субстанция (гу) показват, че Екс-файловете поразително се доближават до истината.

Интервюто е от 4 части по около 1 час и половина и в него много нашироко се разглеждат всички факти, улики, косвени доказателства, слухове и догадки. Разглежда се целия спектър на достоверност, свързан с темата.

Ето основните характеристики на черния нефт (ЧН), които се нлагат като извод:

- намира се в дормантно (неактивно) състояние под високо налягане или много ниски температури – т.е на дъното на океана

- изглежда, че е депозиран в няколко различни района на планетата

- реагира на топлина и се катализира от морската вода

- може да се вгради в много разнообразни форми, благодарение на химическата си структура

- предизвиква болест у хората при определени условия

- когато бива активирано, изпраща сигнали

- има магнитни свойства

В допълнение ЧН е проводник и може да приема и излъчва радио вълни. Някои от супер-войните (Джеймс Казболд, Рейчъл и др.) твърдят, че са в състояние да виждат, как това вещество бива разпръсквано от кулите на мобилните мрежи.

Дейвид Грифин се придържа към теорията на Алекс Джонс относно ЧН и идеята на филма Прометей. А тя е: нашите създатели (които са посяли живота и на безброй други планети) – висока раса със синкав оттенък на кожата (така наречените генетични инженери), оставя на планетите, с които работи, нещо като авариен бутон. Когато експериментът не върви добре и съществата започнат да «цапат гнездото», той бива използван, за да се унищожи всичко, създадено досега и да се посее нов живот. Идеяте е, че такъв авариен бутон представлява именно ЧН. През цялата история на земния живот той изпраща съответните сигнали и застрашително чака да бъде включен във всеки един момент. В тази неблагоприятна ситуация, хората откриват, къде е този бутон...

Проблемът е, какво възнамеряват да направят с него.

Очевидно необходимо е да се проучи и да се намери начин да се контролира незабелязано, без  да бъде активиран. За да избягаме от затвора, не бива да лармираме гардовете.

Именно такава е била работата на учените, намиращи се на малкия остров Туле, част от Фолкланските острови.

Този нищо и никакъв остров е доста странен, впрочем. Първо, носи същото име като езотеричното Туле общество, с което нацистите и Хитлер са в много тесни връзки и дори се говори, че жените Врил (описани в по-ранни публикации на този блог)от това общество са били главни съветници на фюрера, както и че те са в основата на най-футуристичните технологични разработки на нацистите, като машината на времето - така нарчената Камбана. Впрочем базата на острова се води за метеорологична станция на Аржентина. Както е известно, нацистите емигрират на тумби именно в Аржентина, а и до днес южните райони на страната са копие на баварските Алпи, народът говори немски, носи баварски носии и яде вурст.

Второ, островът и до днес не може да бъде разглеждан на гугъл мап – всички останали острови от групата са достъпни, а на Туле очевидно е играл фотошоп – пробвайте.

Трето, мижавият остров с шепа учени бива завзет по следния начин – британците изпращат тюлени, които изсипват върху базата тонове експлозиви, при положение че «базата» представлява един фургон – или поне това е, което се вижда от нея (има кадри в интервюто).

Нещо повече – Фолкландската война едва не се превръща в атомна. По-късно Митеран признава в книга, издадена  посмъртно от неговия психолог, че тогава е бил силно притиснат от Тачър да издаде кодовете на ракетите, които е продал на Аржентина, в противен случай тя била готова да използва атомно оръжие, което щяло да тежи на съвестта на Митеран. Той, рзбира се, й ги дал. Така Англия спечели на по-ниска цена, но е била решена да спечели на всяка цена.

............следва продължение

 

 

 

 

 






Гласувай:
2



1. bezistena - Прекрасен материал!Екипът ни ще ...
19.07.2017 10:53
Прекрасен материал!Екипът ни ще разсекрети тайната на черния нефт и ще развие темата,касаеща иносказание в шифър за Извънземните,Които са Българските Богове Демиурзи!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: conspiracii
Категория: Други
Прочетен: 499495
Постинги: 87
Коментари: 232
Гласове: 208
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031