Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2012 21:03 - БЯЛАТА ШАПКА - Показания на един бивш таен агент
Автор: conspiracii Категория: Новини   
Прочетен: 2129 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Извадки от блога на анонимния White Hat:
formerwhitehat.wordpress.com

Мислех да превеждам дума по дума, но това ще отнеме твърде много време, а новините валят всеки ден. Така че ще се опитам да преразкажа оттук-оттам, а който може да чете на английски, да си наваксва сам.

Бялата шапка се появи на хоризонта на така наречената "алтернативна медия" съвсем внезапно в началото на март тази година (06/03).
Тъкмо когато всички се чудехме, какво става с Бенджамин Фулфорд - някои навярно знаят за кого става дума - ако не, ето линка към неговия блог
http://benjaminfulford.net/
/БФ е един от най-ценните "инсайдерс" , който има славата на човек с високи връзки във финансовия елит, мафията (ако има разлика между двете), Якуза, Белите Дракони и т.н. Живее в Япония. Счита се за говорител на Белите Дракони)
На 6 март в нета се появи блога на бялата шапка (БШ), в който блогърът заяви, че може да бъде убит за това, което смята да разкрива на своя блог.
Първата новина беше, че когато БФ е бил арестуван през декември 2011 - известен факт - той е бил клониран, след което на нета пише неговия клон - вече напълно подвластен и контролиран от Кабала.

БШ се представя като бивш таен агент от ЦРУ:
I am a former operative of a group of operatives world-wide affectionately called “The White Hats.” We are a consortium of former and active intelligence operatives from all alphabets, Yakuza ninjas and assassins, expert computer hackers, military officers, former off-world soldiers, undercover agents in drug cartels, Hollywood producers pretending to be something else, adult entertainment moguls, religious clergy, journalists, authors, fifth-dimension humans, and regular people with extraordnary connections.  Our initial mission was to battle the New World Order/Illuminati controlled by Santanic cabalists the reptilian overlords from destroying this beautiful planet and to systematically murder billions of human beings.
(по-нататък може да го преведа - ако някой се заинтересува)

В течение на около седмица темата за клонингите беше разнищена и се оказа, че:
- технологията за клониране се използва отдавна - от след 2 световна война, или поне 70-те години - от военните на всички велики сили.
- повечето известни лица и политически фигури са вече - нееднократно - клонирани
тук са
Обама
Путин
Натаниел Ротшилд
Хилари Клинтън
още много други фигури от алтернативната и официална медия - няма да се спирам

- съществува тайна /черна операция, наречена Плашило (Строумен), според която се цели масово клониране на населението - на случаен принцип. Идеята е, че клонингите се програмират и управляват лесно.

- Китай има цяла армия от клонинги - 200000  от тях са лоцирани на мексиканско-американската граница и очакват нареждане да нахлуят в САЩ според предварително изработен план от преди 30 години.

-В най-напреднал стадий Строумен е в Австралия, където 30% от населението е клонинги.

- Възникна въпросът - а къде са оригиналите?
Счита се, че оригиналите се пазят в стазиз? - предполагам, че това е някаква форма на "човешки хербарий" в подземните съоръжения в Австралия и Нова Зеландия.


За днес стига - скоро ще се спра на (това, което знам) за:

- подземните съоръжения

- кемтрейловете/ флуора/фармацевтичните  и пр. заговори за масово унищожение на човечеството

- наночиповете

- НААRP и климата и земетресенията

- манипулациите на времевите линии (пътуване напред и назад във времето) - Терминатор!

- рептилите и техните сатанински ритуали

- другите извънземни раси  - на наша и не на наша страна в космическите войни

- 2012 и какво се очаква да стане - В НЕ МНОГОТО ОСТАНАЛО ВРЕМЕ!

- и ще видим още какво
Очертава се интересна колекцийка от налудничави темички...
Материалът е много - ако някой иска да помага - most welcome!

ИСТИНАТА НАДХВЪРЛЯ ВСЯКА ИЗМИСЛИЦА!

А! Впрочем не знам, колко се е разчуло в нашта родина, но в Америка се гласи съвсем скоро - до една седмица - военен преврат - всички за това говорят, да видим, какво ще стане...


Видео за клонингите нямам подготвено - не знам и дали има, ще видя по-късно - но като за начало направо да се бухнем на дълбокото с това видео за настоящите "Междузвездни войни"








Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: conspiracii
Категория: Други
Прочетен: 501141
Постинги: 87
Коментари: 232
Гласове: 208
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930