Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2012 05:13 - ЗЛАТОТО НА АЗИЯ - НАПРЕЖЕНИЕ МЕЖДУ САЩ И КИТАЙ/РУСИЯ
Автор: conspiracii Категория: Новини   
Прочетен: 2533 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.05.2012 19:25


НОВИНИ ОТ БЕНДЖАМИН ФУЛФОРД

.....В Южно Китайско море и Филипините в момента се разгръща голяма военна операция с цел да се вземе контрол над историческите златни съкровища, скрити в региона.


Posted on April 23, 2012

По данни на местните племена на Филипините и на членове на Белите Дракони в Южно Китайско море и Филипините в момента се разгръща голяма военна операция с цел да се вземе контрол над историческите златни съкровища, скрити в региона.

Флотилия от 8 американски военни кораба е в конфронтация с обединените военни сили на Китай и Русия.
Този спор е свързан с провалилата се среща между Международния Валутен Фонд и Световната Банка, която се състоя във Вшингтон последната седмица. Свързан е също с настоящата борба за надмощие  между трите фракции в Китай. Китайски официални източници са оповестили, че те са готови да влязат във военни действия за този спор.
Американските военни части са свързани с мистериозна личност, намирсща се в Хонг Конг, на име Розенберг. Той е известен с връзките си с нацистко-сабатистките кръгове на Федералния Резерв.
 
В официалната Китайска пропаганда, както и западните масмедии този диспут се представя като китайско-филипински спор върху район, известен на запад като Скарбъро Шол, а в Китай като Хуангиан Острови.  

Американците или националистичните социалистически ционистки сили систематично претърсват бункери и пещери във Филипините, а също така търсят потънали кораби около Хуангиан Островите и други райони наоколо.

Ето какво са информирали Белите Дракони Нийл Кийнан (американец,  живеещ в България!?) (ОТНОСНО НИЙЛ КИЙНЪН ВИЖТЕ ПОДРОБНО ИСТОРИЯТА В СЛЕДВАЩЯ ПОСТИНГ!):

"Здравей, Нийл. В Палауан, местните хора са ужасени, постоянно получаваме писма...относно т.н. "патрули" (акредитирани офицери, "скаути" на американската армия, които обикалят наоколо и извършват преброяване на местното население и сгради, твърдейки, че е в наш интерес и защита. Такова нещо не се е случвало досега, те разполагат със сложна техника и огромно карго, огромни контейнери с военни материали!!! вече завзеха 6 острова и сега се отправиха към Жоло (Островите Сулу)...
Война със сигурност ще има, но на нас ни се казва, че армиите на нашите острови са бази за гориво????....нещо става, Нийл, същото е и в Индонезия."

А ето какво заяви китайският външен министър на пресконференция на 16 април:

Въпрос: Външното Министерство на Филипините докладва, че филипински кораби, извършващи археологически проучвания в района на остров Хуангиан, са били провокирани от страна на китайски кораби. Как бихте отговорили на това?

Отговор: В момента обстановката на остров Хуангиан се разведри, благодарение на положените усилия, а Китай и Филипините продължават да комуникират по дипломатически канали.

"Археологическият кораб" за сега не е успял да открие местонахождението на складираното злато, заради което е дошъл, казват източници от ЦРУ. Във всеки случай тази борба на кабалистите да крадат злато е всъщност знак за тяхното отчаяние, след като не успяха да се доберат легално до 85% от златото на Земята, което се намира у Азиатците. Тези набези за злато се възприемат като грабеж в последната минута от страна на членовете на Кабала, с което те се надяват да задържат контрола си над света дори след като загубят финансовата си власт.

Това ни води към срещата на МВФ и Световната Банка - миналата седмица във Вашингтон.Западните пропагандни медии докладват за "победа" на МВФ, тъй като е успял да получи 430 Милиарда субсидии за Европа. Робското правителство на Япония, например, допринесе с 60 Милиарда, които бяха първонаяално предназначени за възстановяване от цунамито.

Впрочем, ако четем малкия шрифт, става ясно, че страните от БРИК (Бразилия, Русия, Индия и Китай) са поставили като условие за тяхната помощ правото на глас в МВФ.  Впрочем, в момента Великобритания, която е два пъти по-малка икономика от Бразилия, има два пъти повече гласове.
Старните от ЕО са готови да дадат още гласове на БРИК в МВФ, но САЩ блокира такова решение, понеже ще трябва да загуби контрола си върху СБ. Но определено тази среща не повлия на финансовите пазари.

Във всеки случай МВФ и СБ стават все по- неадекватни. Замислете се замалко - МВФ, някогашната т.н. последна инстанция за кредитиране, която някога опрости Русия, сега е в положението на просяк - очевидно всички тези институции отдавна вече не са на върха на хранителната верига.
За 2011 Световната Банка е отпуснала само 42 милиарда, сравнено с брутния продукт на света от 75 трилиона. Това е вече една смешни организация.

В противовес на това, Белите Дракони предлагат създаването на агенция за  Дългосрочна инвестиция за всеки (LIFE - Longterm Investment For Everybody). Сегашните правила дават право на японците въз основа на техните 8 трильона да отпуснат 800 трильона (100 пъти), което се равнява на над 100000 долара за всеки жител на планетата.
 
Ако тези пари бъдат отпуснати под формата на реални придобивки, като пътища, училища, природни резервати, продукти и т.н. , тогава не би имало друг критерий за създаването на пари, освен реалността.
Китай, Бразилия, Русия и др. също ще дададт своя принос паралелно с усилията на Япония.

Кабалистите от друга страна, правят отчаяни опити да оцелеят. Те блокираха всички опити да се създаде тази агенция в рамките на съществуващата система, базирана н еврото и долара, като отказват всякаква фундаментална реформа на техните организации като БМП, ООН, СБ, МВФ, МС и т.н.
Те предприеха офанзива срещу Белите Дракони, като се опитаха да убедят лидери като Ху Жинтао, че Белите Дракони са нео-колониалистка организация, контролирана от семейство Ротшилд. Белите Дракони нямат нищо общо с Ротшилд - нямат членове от това семейство, нито са получили и стотинка от тях или от друга фамилия на Кабала като Рокфелер или Буш.
Белите Дракони са посветени на идеята да прекратят терористичната власт на тези фамилии над планетата.







Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: conspiracii
Категория: Други
Прочетен: 500864
Постинги: 87
Коментари: 232
Гласове: 208
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930