Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2012 18:09 - ВОЙНАТА С РЕПТИЛИТЕ СВЪРШИ -
Автор: conspiracii Категория: Новини   
Прочетен: 4470 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 07.05.2012 19:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
- ...казва ТОЛЕК .
Толек е чанълър, който е особено популярен напоследък. Той предостави нова
информация за рептилите и тяхната програма тук на Земята и в нашата галактика.
В най- общи линии той казва следното:
Има галактическа причина за присъствието на рептилите на Земята, както и на
други 20 планети. Две от тях много приличат на Земята, но не с такова голямо
разнообразие.
Те провеждат събрание много години преди тази война, която се състоя около
Земята и приключи около януари-февруари 2011. Последната подводна база беше
разрушена едва преди 1 месец. Тази война беше и е между  АК на страната на
хората и рептилите и хидрорептилите в съюз със сивите от Орион.
Защо се налага тази намеса?
Две са основните причини за намесата на Съвета на Андромеда (Андромеда
Кансъл - АК)
Първо - АК узнава за събитие 360 години в бъдещето по нашата времева линия - ако се позволи то да се случи, ще има огромни негативни последствия за всички човешки раси на земята и не само на земята.
Второ - АК знаят, че Земята навлиза скоро (което е сега) в период на трансформация и еволюция към 4-то  измерение и че ние зслужаваме да бъдем поДпомогнати в еволюцията си като свободни хора -  за да не ни се пречи чрез робство, травми и терор. Ние от хилядолетия оцеляваме под пагубното влияниена рептилите на всички нива ...и разбира се хората са контролирани, манипулирани, насилвани  и изнасилвани, поробвани, генетично модифицирани и дори ядени! - положението е сериозно!!!
На АК става ясно, че ако не предприемат активна намеса, това бездействие ще има огромни дълготрайни негативни последтвия за Андромеда галактиката.
Защо?
Млечният път има 15 квадранта/сектора, Андромеда има двойно - 28 - това са много човешки раси, които си живеят живота. АК проследява времевата линия на тази катастрофа след 360 земни години - и откриват, че тя води началото си именно от нашата слънчева система и то от тези три планети - Земята, Марс и Луната.
Оказва се, че съществува съгласувана  мрежа от пирамиди на тези три планети и те са използвани от рептилите от векове подобно на антени, за да модулират и понижават вибрациите на  планетите. Целта е да се понижат вибрациите и да се модифицира ДНК на хората. Рептилите са познати във Вселената като майстори на генетиката, високо интелигентни същества - те са променяли генетиката и на други светове преди - успешно.
Въпросът е защо? - каква е целта - каква е голямата картина?
Отговорът е доста обезпокоителен и намесата на АК е критична.
Рептилите работят от много време да създадат честотна мрежа чрез специфична технология около цялата Млечен път галактика - за да променят честотата на всички човешки раси не само на Земята но и на всички планети, на които има човешки живот - подобно на рибарска мрежа. Постепенно след 360 години те биха завършили тази система от "антени" и тогава изведнъж за нула време цялата галактика би станала тяхна. Те вече са успели на доста планети и ако това стане, след 360 години, би завършил един дългосрочен план за превръщане на цялата галактика в тяхна територия - изотвътре.
Това разбира се би било трагично, тъй като означава изчезване на човешката раса.
Затова Толек смята, че ние сме благословени чрез намесата на АК. Ние нямаме технологията, нито спиритуалното разбиране и възможности, за да спрем този методичен, отдавна замислен и планиран геноцид на човешката раса в цялата галактика.
Според него сега на Земята са останали само няколко стотин рептили и тяхната връзка с управляващия кабал постепенно се къса. Ликвидирани са десетки хиляди рептили и сиви, унищожени са подземни и подводни бази...
Сега остава да си подредим къщата сами и после да се издигнем в по-високо измерение заедно със Земята към 2014 година (началото на възнасянето според Толек ще се инициира януари 2014) където в по-високите честоти тази система от пирамиди няма да може да функционира.
С една дума - сложете шампанското в хладилника!

Това - според Толек...

Какво мислят други обаче? - друго мнение - в следващия постинг...

Ето и цялото интервю на Толек от 28/04/2012





Гласувай:
1



1. анонимен - elven
04.11.2012 13:51
sanuvah patq kum ada oseqn s drakonovski 4erepi ..... sanuvah i ka6tata na Odin oki4ena sus zmiiski koji ..... sanuvah kak iluminati i reptili bqha razmazani totalno ot kosmi4nite sili na polojitelnoto i otricatelnoto .... sanuvah i bog i toi kaza 4e nqma ot kakvo da se strahuvam :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: conspiracii
Категория: Други
Прочетен: 500855
Постинги: 87
Коментари: 232
Гласове: 208
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930