Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2012 14:05 - КАК ДА ПРОВЕРИШ ДАЛИ НЕ СИ КЛОНИНГ
Автор: conspiracii Категория: Новини   
Прочетен: 2366 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.05.2012 14:19


Не, не се шегувам за клонингите, а дали съм такъв - не зная и никой не може да бъде сигурен за себе си.
Клонирането става без знанието на оригинала - а ние оствяме купища ДНК навсякъде след нас - от фризьорския салон до облизаната бъркалка за кафе...
Гледали ли сте филма "Луна" - ами гледайте го, защото Холивуд не си пръска парите на вятъра...Както се знае и не веднъж се доказа, Холивуд е "таблото за съобщения" на Илюминатите. Те са казали, а който чул - чул... По този начин се показва, че човечеството прави свободен избор на съгласие с това, което се случва - в противен случай извънземни сили биха имали право да нарушат т.н. Prime Directive (Първата Директива за ненамеса) и да се намесят.
Оригиналът, ако си е поръчал клонинг за резервни части, очевидно знае, че е клониран. Клонингът, обаче, обикновено не знае, че е клон и че има оригинал.
Най-често като прикритие се симулират или използват остри заболявания с продължителна липса на съзнание. След като през това време се "отгледа" клонингът, на него му се "прелива" цялата дата база от спомени на оригинала. Технологията за зареждане на спомени се използва отдавна от тайните служби и военните - вижте руския филм от предния постинг.
Следователно, един от признаците за наличие на клонинг са липсващи периоди от време, за които съзнанието не пази никакви спомени.
Други трикове за проверка са белезите и татуировките. Клонингите обикновено се произвеждат с точната възраст, на която е оригинала. Но не могат да бъдат възпроизведени в идеален вид придобитите белези, както и деформирани от времето татуировки.
Във всяко друго отношение клонингът е 100% идентичен с оригинала!
Най-трагичният елемент, обаче, е "срокът на годност" - клонингите бързо се износват и имат кратка продължителност на живота  - от няколко дни до няколко години максимум - в зависимост от целта и цената. След което внезапно умират или се задейства имплантиран механизъм за самоунищожение и те се самоубиват, катастрофират и т.н.
И тъй, бодигардовете и секюрити службите на публичните изяви на Обама и Хилари отдавана само замазват очите на населението. Ясно е, че никакви служби не могат да ги спасят, ако някой иска да ги очисти. Но пък и тези, които биха искали да го извършат, също знаят, че няма смисъл да стрелят по чучело.
Естествено клонингът дава възможност и много лесно и безопасно да си организираш  собствения атентат, както и да инсценираш собствената си смърт.
Като прибавим и супергероите на опасни мисии, работниците в хазардни и вредни условия, армиите войници...технологията на клонирането носи толкова неизмерими облаги, че не знам какво би могло да я възпре...





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: conspiracii
Категория: Други
Прочетен: 500911
Постинги: 87
Коментари: 232
Гласове: 208
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930