Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2012 14:30 - HAARP - ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО
Автор: conspiracii Категория: Новини   
Прочетен: 6062 Коментари: 6 Гласове:
1

Последна промяна: 11.06.2012 17:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Технологията HAARP  има невероятни възможности - много по-големи от тези, които изследователите й допускат. Д-р Фран Де Акуино, брилянтен физик от Бразилия (снимка на Акуино по-долу), представи пространна научна разработка, позоваваща се на 30 други научни публикации.
image

Акуино твърди, че една напълно функционираща мрежа на HAARP, ако се активира глобално, може на само да влияе на климата и геофизичните явления (земетресения, вулкани, цунами и пр.). Една завършена и глобално активирана мрежа на HAARP може да влияе и на гравитацията...и дори на самото ВРЕМЕ-ПРОСТРАНСТВО (time,  а не weather).

В момента глобалната мрежа е почти завършена с пускането в експлоатация на най-новите HAARP инсталации на Антарктида.

image


Дали HAARP  ще бъде използвана за СКОК ВЪВ ВРЕМЕТО?

HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) се разработва от трите най-големи сили - САЩ, Русия и Китай.
Акуино дава пример с кораб, плаващ в океана. Ако бъде подложен на еднородно ELF електромагнитно поле с интензитет и честота, корабът ще извърши транспортация във времето. Важно е да се отбележи, че електромагнитното поле, освен да бъде еднородно, трябва да остане с кораба през цялото време на транзицията (преминаването в друго време). Ако полето не е еднородно (uniform), отделните чсти на кораба ще преминат към различно време. За да остане електромагнетното поле с кораба, е необходимо всички части, които генерират полето, да останат вътре в кораба. Ако в кораба има хора, то всеки един от тях ще скочи в различно време поради различната си плътност и проводимост.


image
вълни в Тихия океан, предизвикани от HAARP


image
Енергиен вортекс, предизвикан от HAARP 

Примерът с кораб не е случаен. Препратката е към небезизвестния експеримент "Филаделфия" от 1943 г.(en.wikipedia.org/wiki/Philadelphia_Experiment) , когато американските военни провеждат точно такъв експеримент с кораб с няколко военни на борда. Целта е да се скриват кораби от врага и после да бъдат "появявани" ненадейно. Резулатът е потресаващ - корабът успешно изчезва, но връщането му се оказва трудна работа... Мисля, че официалната версия "покрива" историята, но някои от участниците оцеляват - особено препоръчвам интервюто с Ал Билик, направено от нашия сънародник Владимир Терзийски,български учен-физик, завършил в Япония и в последствие емигрирал в САЩ (след като е направил опит да работи в БАН).

Но за Експеримента Филаделфия ще трябва отделен пост.

Засега - един линк към клип по темата:
video.google.com/videoplay

Можете да гледате и игрален филм "Philadelfia experiment", ако намерите как да го свалите.

image
Корабът "Елдридж" използван в експеримента "Филаделфия"

Публикацията на Акуино:
vixra.org/pdf/1202.0044v1.pdf

-----------------------------
линк: originalscientist.blogspot.co.uk/2012/05/can-haarp-manipulate-time.html







Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. demonwind - Както съм
11.06.2012 14:46
споделял, пътят към други светове вероятно е отворен. Но не за всички. Най-вероятно затова никой не го касае причиняването на ядрена война с всичките й последствия. Нали Те ще се спасят? Но сметка винаги се прави с кръчмар, а той просто не е от тази Земя...

Поздрави!
цитирай
2. ok3223 - Твоето прилича на "кацането"
11.06.2012 19:08
на Армстронг с кораба "Аполо" на Луната...
Та, въпроса ми е. Според теб, американец кацал ли е на Луната, и се е завърнал на земята жив и здрав.
Като се знае, че СОВАЛКИТЕ, ЧИИТО ПОЛЕТИ БЯХА ПРЕКРАТЕНИ, ЗАЩОТО СТАНАХА ПРЕКАЛЕНО РИСКОВИ,
СА НАЙ-ДОБРОТО, КОЕТО САЩ СА ИМАЛИ КАТО КОСМИЧЕСКА ТЕХНИКА ДО ДНЕС.
А две совалки изгоряха заедно с екипажите при полети около Земята.
Ако са отивали и са се връщали след кацане на Луната,
с какво и как са го правили.
Защо 50 год не са повторили поне един полет.
Защо се отказаха от полет до луната през 2020 год., както бяха съобщили.
КАКВА И В КОЙ Е ПРИЧИНАТА?
цитирай
3. conspiracii - отговор на ок3223
11.06.2012 20:16
ок3223, като питаш, да ти кажа - аз лично мисля, че не са се отказали от нищо - напротив, нещата са тръгнали толкоз стръмно нагоре...но са се отказали да ни казват. Според мене в убийството на Кенеди има някакъв ключ към това. Доколкото се говори, че той е искал да се повдигне капака...Оттам нататък всичко се покрива и минава към свръхсекретните черни операции. В същото време си тече успоредно една "параванна" програма - театър за широката публика, така да кажем - с развлекателен и напоследък туристически характер.
Да, ходене до Луната е имало, но кадрите, които се показват не са реалните, а направени от Стенли Кубрик в Борамууд...Било е показно - да се покаже нещо на народа след толкоз пари похарчени, пък и заради надпреварата...Иначе - бази има и на Марс, но Клинтън излезе с едно червейче да ни баламосва...
Сега превеждам интервю на Ал Билик, в което той споменава за двете успоредни програми - ще пусна резюме.
цитирай
4. ok3223 - Отговора ти
13.06.2012 15:29
казва едно. Че се движиш в областта на фантазията.
С какво се отивали до Луната?
В Космотехниката, най-доброто което са имали и имат бяха СОВАЛКИТЕ.
А те бяха бракувани, защото са ненадеждни. Нали 2 совалки заедно с екипажите изгоряха при полети около земята, другите даваха непрекъснато опасни дефекти и бяха принудени да ги спрат...
А със совалка може ли екипаж от 3-ма да кацне на лунат и се върне от там.
По добро не са имали нямат и няма да имат скоро.
Другото е блъф, лъжи, и празни приказки...
АПОЛАТА СА СЪЗДАДЕНИ В ХОЛИВУДСКИТЕ СТУДИЯ ЗА ЗАНИМАТЕЛНИ ФИЛМИ, КАКВИТО БЪЛВАТ С ДЕСЕТКИ ВСЯКА ГОДИНА И ДНЕС.
Спътниците-шпиони не им позволяват да блъфират(лъжат)повече, затова за 50 год., откакто са съществуват, САЩ не са " осъществили" нито един полет до Луната.
цитирай
5. анонимен - za 0k3223
13.06.2012 18:46
Гледа ли Прометей - там имаше мото: I don't know, but this is what I chose to believe
там е работата, че ти също не може да си сигурен, че знаеш - Откъде си сигурен, дали как и защо са "изгорели" совалките - понеже така казаха по телевизията ли? На какво разчиташ ти в свойта твърда убеденост - аз поне не предендирам, че зная със сигурност. А твойта сигурност на какво се осланя - на телевизията, на НАСА, на какво? - всички официални институции многократно компрометираха достоверността си - НАСА е параван на CIA, всички новини черпят от Ройтерс(който се притежава от Ротшилд), а истинската наука е под шапката на военните. Това, с което пълнят главите на народа, е фантазия - замисли се - на какво се основава твойто "НАЛИ"
Истината е, че и двамата нямаме никакви основания относно совалките и Луната. И не можем да имаме. Но все пак постингът беше за ХААРП и човекът поне се е потрудил да напише научна публикация - иди я прочети, а като направя постинг за Луната и совалките - пак заповядай. Поздрави!
цитирай
6. анонимен - Подкрепям предишното изказване.
14.06.2012 06:15
И още едно допълнение. Как така през 60-те ще са имали достатъчно надеждна техника за да пратят и върнат човек на луната, а през 2012 все още да не могат да го повторят (друг е въпроса дали изобщо кадрите които са ни показани от събитието са истина). Но достатъчно е да съпоставим технологиите които са били на масовият пазар през 60-те, и това което си купуваме днес и ставя ясно какъв е технологичния прогрес от тогава до сега, а какво остава пък за технологиите които се крият от нас !? Нелепо е просто, държат ни буквално стотици години назад в това отношение.
Поздрави за този който поства този блог, определено ще продължавам да го следя.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: conspiracii
Категория: Други
Прочетен: 499537
Постинги: 87
Коментари: 232
Гласове: 208
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031