Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2014 01:23 - ИЗВЪНЗЕМНОТО ЧЕРНО МАСЛО (ПРОДЪЛЖЕНИЕ 3)
Автор: conspiracii Категория: Новини   
Прочетен: 3469 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.01.2014 03:09


Следващата тема е разливът на петрол в Мексиканския залив.

Някои допускат, че е възможно метеоритът, който е причинил образуването на залива долу-горе по времето на изчезването на динозаврите, е бил фактически «кораб», който се забива в дъното на океана и съдържа именно черен нефт (ЧН).

Нещо повече, черното масло или черния нефт, се нарича още АУГИ (AUGEE, BLACK GOO). Това му име съответства на свойството му да метаморфозира в злато, при определени условия.

Разливът в Мексиканския залив през 2010 изглежда не е нито случайно, нито инцидентно.След «инцидента» на ВР при сондажа, ситуацията в залива се превръща в международен военен проблем.  Присъствието в залива на 10 % от всички подводници в света – 12 американски,  2 френски, 3 британски, 2 руски, 1 канадска, 3 немски, 1 израелска и 2 неизвестни... не съответства по  мащаби на такова събитие, представяно единствено за локално  екологично бедствие.

Американците изпращат също военни кораби без идентифакационни знамена. Изтича военна информация, че една френска подводница взима проба от «петрола». Това става проблем – Америка, Англия и Израел се опитват да предотвратят това и да възпрепятстват опита на французите да се сдобият с такова карго.

Има догадки, че може би зад това безразсъдно сондиране, за което ВР са били многократно предупредени, е стояла целта да « се стартира» черното гу по някакви причини и съобржения, изгодни на тези страни – Англия, Америка и Израел. Последните изолират платформата в отбранителен пръстен с ултразвукови аларми,не позволяващи достъпа до нея. Споменава се дори, че израелска подводница е предизвикала умишлено варията и разлива.

В крайна сметка, въпреки стотиците предложения за почистване на петното, нито едно не беше прието. «Почистването» стана чрез силно токсично вещество, като в резулат нефтът не беше почистен, а само «натиснат» на известна дълбочина от повърхността.

Идеята може би е да се активира реакцията на черното масло с морската вода, за да се стартира процеса на тераформиране, което ще премине през унищожение на живота във водата, промяна в климата и т.н.

1999 г  БП (Бритиш Петролиум) излиза с идеята за проект, наречен Ловец на души (soul catcher), който цели да събере целия житейски опит на отделния човек, за да може да се прехвърля съзнание в друго тяло. Създадени са две оперативни мрежи и оператори, които могат да боравят и с двете и на това се базира идеята за шейпшифтинг.

Съществува технология, която може да влезе в тялото чрез сигнал през ухото (мобилен и друг телефон?), да обходи тялото, да разкодира всички файлове/генетични кодове и памет, акашови записи и пр. И да излезе от тялото във вид на гъста черна субстанция, подобна на катран.

Черното масло е замесено с телекомуникациите, откакто съществуват.

Черният катран е жив, работи в системите за комуникция, взаимодейства с нашия мозък, жив е, интелигантен е и комуницира.

----------------

В общи линии това са темите, засегнати в това многочасово интервю. Всяка една е предмет на други многочасови дискусии....дали те водят до истината, няма да узнаем, докато историческият развой не доведе до пълно разкритие на фактите.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: conspiracii
Категория: Други
Прочетен: 500823
Постинги: 87
Коментари: 232
Гласове: 208
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930