Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2012 06:37 - СВЕТОВНАТА ЕНЕРГИЙНА РЕВОЛЮЦИЯ - ВСИЧКО СТАВА БЕЗПЛАТНО
Автор: conspiracii Категория: Политика   
Прочетен: 7979 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 25.07.2012 23:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
E! - почти...Бившият ирански, понастящем белгийски учен Кеш излезе тези дни с отворено писмо-покана към посланиците на повечето държави в Белгия, в това число и България.
Кеш изключително много нашумя през последните години с изобретенията и разработките си на революционни технологии, базирани на магнетизма и гравитацията, както и с теоретичните си постановки за устройството на атома.
След като се сдоби с внушителни офиси и сгради в Белгия, Фондацията Кеш тази година организира презентация на изобретенията си пред всички правителства.
Ето и най-важните точки от обръщението на Кеш, наречено
image

"Покана за световен мир и Разкриване на технология":

На  21/9 Кеш ще разкрие първата фаза на своята космическа технология на гравитационен и магнитен принцип, както и своя плазмен реактор - за всички учени на света едновременно - за свободно производтво и копиране.
От този ден МЕЖДУНАРОДНИТЕ ГРАНИЦИ ЩЕ ПРЕСТАНАТ ДА ИМАТ СМИСЪЛ, тъй като новите системи за летене ще намалят времето за пътуване например от Ню Йорк до Техеран - на 10 МИНУТИ! - максимум. С тази техника, веднъж внедрена за масовия потребител, всеки човек ще може да се придвижва за практически еднакво време до всяка точка на планетата НА МИНИМАЛНА ЦЕНА. Техниката няма да може да се засича от настоящите радари.
(Моя бележка - това ми прилича на изобретяването на телефона в сравнение с пощенските услуги.)
Енергийните въпроси ще бъдат решени с един замах и силите, които сега контролират енергийните източници, ще загубят властта си.
Кеш  имат решение и за недостига на питейна вода, което ще може да се приложи, след като се установи новата енергийна система.
Как са успели да направят това?
За последните 6 години чрез международната система за патенти те са разпратили копия от своите патенти до всички държави и до всички видни учени с цел да възпрепятсват евентуално блокиране на технологиите. Така са успели да надхитрят досегашните методи за потискане на международното развитие и сега всички нации притежават патенти за техните разработки за генеририане на енергия, медицински системи и космически полети. Идеята е всички правителства да разполагат безплатно с тези лицензи, така че населението да има достъп до енергия, вода, храна, както и нови транспортни средства и нови методи за лечение - всичко това на съвсем минимална цена.
Тези технологии принадлежат на всички хора на Земята и не могат да бъдат присвоявани от нито една държава или индивид. Приходите от тяхното използване принадлежат на нацията, която е приела да ги използва.
Всички посланици са поканени на предварителна презентация на 6/9, а от 21/9 започват серия от обраователни лекции. Оттам нататък лидерите на отделните държави ще трябва да направят избор - или всички нации ще работят заедно за да променят тази планета, или развитите страни ще трябва да се справят с неудържима вълна от емигранти в близкото бъдеще.
Отсега нататък можем да направим така, че да няма умиращи от глад и жажда деца и да няма нация, нападната от друга - потенциалните военни приложения на тази технология ще са толкова крайни, че няма да имаме избор, освен да приемем, че войните за ресурси трябва да останат в миналото.
Има възможност да се промени курса на човечеството и в идните месеци ще станем свидетели на това. В бъдеще хората ще осъзнаят, че ние сме тук,за да служим едни на други, а не за да бъдем обслужвани - тъй като всички ресурси ще бъдат достъпни за всеки по всяко време и в еднаква мяра."
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НЕВЕРОЯТНО! НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ, нали?
Тука, обаче, идва едно препотвърждение, направено още през 1977 г. от един учен от австралийски произход - Стан Дейо. Още тогава ученият, работил по изключително поверителни проекти, решава да говори и разкрива, че летящите чинии отдавна вече са достояние на определени  военни среди (като не отрича, че има летящи чинии и с извънземен произход). Той говори за същия или подобен тип технология, която има многостранно приложение - в транспорта, космическите полети и медицината. Обяснението за умишленото й задържане е, че тя би предизвикала твърде силни социални сътресения, докато не се постигне световна централизация на икономическата и политическа власт.

С една дума цената на тази утопия ще бъде единния световен ред.
А може да се погледне и иначе - ще имаме един вид  компенсация за диктатурата на световната олигархия - построен комунизъм ... този път в световен мащаб. Но ако трябва и през това ще преминем...

Правителствата, очевидно, са под тотален натиск да не подкрепят тази революция - бидейки предложени и поставени на "троновете" си от енергийните и фармацевтични магнати.
АКО ИДЕИТЕ ЗА СВЕТОВАН РЕВОЛЮЦИЯ ВИ ХАРЕСВАТ И ЖЕЛАЕТЕ ДА ГИ ПОДКРЕПИТЕ  - Кеш приканва обществото да изрази волята си като покаже, че знае за проекта и осъзнава неговата значимост.
България е поканена на презентацията на 6 септември чрез имейли до следните адреси:

embassy@bulgaria.be
и
comm-rep-sof@ec.europа.eu (този адрес, обаче, изглежда невалиден)

МОЛЯ ДРАСНЕТЕ НЯКОЛКО РЕДА НА ГОСПОДИН ПОСЛАНИКА В БЕЛГИЯ, ЧЕ БИХТЕ ИСКАЛИ ДА УВАЖИ ПОКАНАТА НА ГОСПОДИН КЕШ!

Разпространете идеята и новината и приканете и другите да направят това!

Примерен текст можете да намерите тук:
conspiracii.blog.bg/novini/2012/07/25/podkrepi-revoliuciiata-na-svobodnata-energiia.982768

---------------------------------------------
линкове:
www.keshefoundation.org/en/

pesn.com/2011/12/16/9601985_PartII_US_Spy_Drone_Captured_by_Iranian_Flying_Saucer/


P.S.(...Дали пък интересът на САЩ към Иран не е преизвикан от нахалството на Иран да има летящи чинии - Кеш дава технологията на иранската армия още преди години...Онзи ден Обама пусна декрет, с който на практика забранява технологията на Кеш (виж в сайта на Кеш).

Допълнение:
Кеш вече продава своите генератори за бита (3-4 KW) на цена 5000 евро. Това е доста по-скъпо от цената на Еката на Андрея Роси (conspiracii.blog.bg/novini/2012/07/21/bezplatnata-energiia-e-na-pazara.981388), но пък вариантът на Кеш произвежда електричество, докато този на Роси засега - само топлинна енергия.









Гласувай:
7



1. bgzemia - броячът не отбелязва гласа ми
27.07.2012 14:24
броячът не отбелязва гласа ми
цитирай
2. bgzemia - броячът не отбелязва гласа ми
27.07.2012 14:25
броячът не отбелязва гласа ми
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: conspiracii
Категория: Други
Прочетен: 499489
Постинги: 87
Коментари: 232
Гласове: 208
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031