Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2013 20:17 - ЗА КЛОНИРАНИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ
Автор: conspiracii Категория: Политика   
Прочетен: 2584 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 04.01.2013 20:30


По-долу е преведен откъс от интервюто с Джордж Грийн, в който той се спира на темата за клонирането, включително и на президенти. Направих си труда, понеже автоматичният превод на субтитрите на български е безумен. Откъсът от видеото можете да гледате на края на постинга, а цялото интервю на английски ще намерите на страницата на Проджект Камелот
projectcamelotportal.com/

Ето и текста на откъса от разговора между Кери Касиди и Джордж Грийн:

ДГ: Когато отидете в Холивуд можете да видите холограми, нали... изглеждат, че са истински, нали...Е, нашите учени са се научили как да правят хора - наричат ги синтетични....като доскоснеш кожата им усещането е за нещо като пластмаса - това е най-последната технология. А старата технология...гледали ли сте онзи филм - Момчетата от Бразилия - там се показва, как нашето правителство прави хора.
КК: Наистина ли - имате предвид "временни хора"?
ДГ: Напротив, реални говорещи и ходещи хора.
КК: Искаш да кажеш чрез генетика - така ли?
ДГ: Не-не, нека ви обясня - филмът го показва, но и аз сега ще споделя с вас.
всичко, което ми трябв,а са две клетки от твоето тяло. Подава им се слаб електрически ток и те започват да се държат като оплодено яйце. Щом имам оплодено яйце, всичко което ми трябва, е реципиент, за да направя човек. Това могат да са хипнотизирани жени, внушават им че са отвлечени от извънземни - и така фетусът започва да расте, нали - има храна. Могат да използват също крави и овце - стига да има хранителна среда. След около 14 седмици плодът се отделя. Това е , когато плодът започва да има собствено кръвоснабдяване - открили са как да използват екстракт от щитовидната жлеза, който толерира растежа. Оригинално технологията е дадена на нашето правителкство от СИВИТЕ. Причината за възторга на нашите учени е, че ще имаме резервни части -  ако имаш нужда от сърце или  черен дроб, няма да има отхвърляне, защото ще е твоята собствена днк, нали.
КК: Добре но ние и без това сме пренаселени - те нямат нужда от още хора, нали
ДГ: Елитът и без това подбира, кой да остане и кой да си отиде - говорил съм с доктора, който работи върху регенерацията на Кастро, например - върху неговата днк последователност..
КК: На мен ми се струва, че повечето президенти вече са подменени - разхождат се наоколо, но ми изглеждат като второ трето копие...
ДГ: Да, така е - ще ти дам тема за размисъл...намери стари клипове с Джордж Буш, виж как изглежда, как говори и т.н. в първите си дни в кабинета. Хитлер например не е умрял в Берлин - заедно с още 14 души, Ева Браун и кучето си са излетели за
Барселона, после в Антарктида, Швабенланд и накрая умира в Бразилия (някои слухове са за Аржентина, моя бележка). Сталин е поискал да му занесат тялото на Хитлер и са установили, че има други уши и тестиси ...така че те са знаели, че не е Хитлер.
КК:  Но клон ли е бил или не?
ДГ: А, сега искаш да поговорим за клонинг...техниките за клониране...от 1938 година са започнали да клонират хора - 8 държави правят клонове. Имам приятел доктор, който единствено и само се занимава да лекува клонове.
КК: Откъде взимаш информацията си  все пак?
ДГ: От хора, които не искат да се показват, но говорят с мен, понеже се надяват,  че аз ще я изнеса - понеже те винаги имат поне двама души, които ги следват, а хората, които говорят твърде много, обикновено изчезват, така че аз няма да се впущам в прекалени детайли, но има информация, която е достъпна - казах ти, виж филма - те ти показват там цялата техника ..
...но нека отидем една крачка по-нататък - и това е най-важното .... тази реалност, която сега виждаш, се базира на опита, който се е отпечатал в твоето тяло и ума ти.
Друго нещо е паметта на душата ти, нали. Тя се простира назад във времето, както си избрал по каквато и да е причина в това прераждане - нека разграничим тези неща. Тъй като тялото е много физическо, а ние сме решили д направим тяло за няколко месеца с цел резервни части...възниква въпроса - как да направим така, че то да работи по-добре. Ако отидеш в болницата в наши дни и ти направят електроенцефалограма - това какво е?  Това е паметта на твоя осъзнат ум - тя се качва на диск и се даунлодва върху това същество - и сега ние имаме вървящ и говорещ дубликат,  който има всичката памет, която ти имаш, защото ние току-що сме я взели от твоя собствен ум.
КК: Това е като Блейд Рънър, андроидът, така ли?
ДГ: Точно, само че трябва да се преинсталира от време на време или да се настройва, така че ние ги водим с Кемп Дейвид или в тази болница, за която ти казах - там има крило, което е специално за тях - можеш да идеш и да се убедиш сама . Сестрите, ако искат да говорят, ще ти кажат - те ги наричат "другите" - мисля, че това е доста мило, любопитно...те са хора - помни, че те могат да мислят и действат, но ...нямат душа...това също е предсказано - бездушни същества.  
КК: Да, вярно...
ДГ: Тук има и други интереси...трябва да внимаваме с тези неща..има много инзвънземни,  които точно сега искат да бъдат в играта. Така че в някои случаи те могат да влязат в тези физически същества, които сме направили и да ги манипулират.
КК: Разбирам..
-ДГ: Така че имаме комбинирани интереси, които трябва да огледаме и разграничим - трябва да разграничим, каква е играта.
Това показва, че повечето лидери в света, които са били купени и платени, са създадени да мислят по определен начин - в цял свят.

----------------------------------------------

Джордж Грийн е бивш инвестиционен банкер, брокер/дилър, инвеститор в недвижими имоти, застрахователен брокер и издател. Постоянен гост на телевизионни и радио програми...
Линк към негивия сайт:
www.nohoax.com/

Гласувай:
3
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: conspiracii
Категория: Други
Прочетен: 419905
Постинги: 87
Коментари: 232
Гласове: 207
Архив
Календар
«  Април, 2021  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930